Bad News Guys…

Thursday, 9 June 2011 at 12:56
Assalamualaikum.

Yang ini cumalah entry segera. Tadi aku usha – usha facebook nak mengurangkan kebosanan, terjumpa lah list ni. Sapa la yang listkan websites ni.

 Diambil daripada page Biar Betul. Full credit to them for providing this picture. Click the picture to enlarge.


Aku taknak cakap banyak la. Korang tenung la list tu betul – betul. Dalam list tu, ada website porn? Ada? Ada? Ada? Ada? Hell no tak ada. Habis tu? Website yang dilistkan untuk kena block tu website apa? SEMUAnya website untuk download, tak kisah la download movies atau download games. Mana habis semua website porn semua tu? Tak jumpa URL ke nak block?


Seriously, this is ridiculous. Habis tu? Lepas ni nak download dekat mana? Torrent? Kalau aku, aku memang reject torrent sebab aku pakai broadband dan sebab terlalu lama nak download. Ada yang sampai seminggu download baru finish. Dengar kata juga websites seperti 4shared, rapidshare dan seumpama dengannya juga akan menemui ajalnya daripada pengguna Malaysia. Akau tak tahu la nak kata apa dah. Banyak lagi websites yang sepatutnya sudah menemui ajal di Malaysia macam porn, hina agama, hina negara dan entah berapa banyak lagi yang aku tak tahu. Tapi...


p/s: Lepas ni dekat mana la nak download lagu/movie/game/software tu semua.

1 Responses to Bad News Guys…

  1. Orange Says:

    wtf ? i cant download free songs but I can watch porn ? 'good job' goverments ==

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...